3CX Telefonsystem

 

3CX Telefonsystem

3CX telefonsystem

3CX erbjuder en komplett Unified Communications-lösning ur lådan.
Som en öppen standard mjukvaru PBX, installation och hantering av
ditt telefonsystem har aldrig varit enklare.

• Enkel självinstallation och hantering

• Slash telco och kommunikationskostnader

• Öka produktiviteten med UC: Närvaro, Chatt

• Arbeta på språng: Android och iOS-klienter

• Integrerad WebRTC-videokonferens

• Förbättra kundtjänst: Click2Call & CRM integration

• Installera på premiss eller sätt i ditt moln

Förutom enorma kostnadsbesparingar
ditt företag kommer också att dra nytta av följande:

o

Självinstallation och hantering

Minska din telefonräkning och kommunikationskostnad

Associerade meddelanden:
Narvaro, Chattar

Aldrig missa ett samtal
Android & IOS-klienter

Web RTC
Webbkonferens

Klicka för att ringa &
CRM Integration

På Appliance eller Virtualized

eller

Och smält

Ditt moln
Google, Amazon eller OVH

3CX: Kommunikationens framtid idag

Ta reda på hur 3CX kan tillgodose dina dagliga kommunikationsbehov. Från att ta emot samtal medan du är ute av kontoret, för att öka produktiviteten hos möter, möten från ansikte mot ansikte och mycket mer. Den här videon visar några viktiga funktioner och fördelar med 3CX och hur lätt de ska användas.

Din telefonväxel, ditt sätt: på plats eller i molnet

3CX är en mjukvarubaserad, öppen standard IP PBX som erbjuder fullständig Unified Communications, ur lådan.
3CX gör installation, hantering och underhåll av din PBX så lätt att du enkelt kan hantera det, oavsett om det är på en apparat, på dina servrar eller i ditt molnkonto.

Testa 3CX idag – använd på plats på Windows eller Linux eller i molnet med Google, Amazon, 1 & 1, OVH eller Open Stack för en flexibel och kostnadseffektiv Unified Communications-lösning. Installera i ditt eget molnkonto och behåll kontrollen över din telefonväxel

>>> Enat Communications för varje företag

3CX innehåller en komplett serie av enhetliga kommunikationsfunktioner utan att behöva ytterligare nedladdningar, lägga till oss eller inköp. integrerad, WebRTC-baserade videokonferenser via en webbläsare med öppen standard eller via iOS / Android-klienterna gör det möjligt för möten att mötas placera var du än är. Produktivitetshöjande funktioner som närvaro, företagschatt, whiteboard, screensharing och mer tillåter anställda att samarbeta bättre och arbeta mer effektivt.

>>> Den självstyrande PBX

3CX gör hanteringen av ditt kontors telefonsystem en promenad i parken. Löpande underhåll reduceras till nästan ingenting med automatisering av vardagliga uppgifter och möjligheten att övervaka kritiska processer från en enda instrumentpanel i hanteringskonsolen. Uppdateringar till PBX också som certifierade firmware nedladdas automatiskt och kan distribueras nätverksövergripande på bara några få musklick. Plug & Play-kompatibilitet med IP-telefoner och SIP-trunkar garanterar enkel installation och skalbarhet. Eliminering av tråkiga förvaltningsuppgifter frigör administratörens tid och modern, intuitiv, användarvänlig förvaltningskonsol gör konfigurationen smärtfritt och enkelt.

>>> Säkert, rättvist

Vi har integrerat de mest avancerade och uppdaterade säkerhetsprotokoll och -teknologier i 3CX, vilket skyddar din kommunikation mot
alla typer av attacker. PBX erbjuder lätt att aktivera och hantera säkerhetsfunktioner som IP blacklisting, SRTP-kryptering, automatisk detektering av SIP-attackverktyg, tillhandahållande av telefoner via HTTPS, SSL-anslutning och en A-rating från SSL Labs för att starta. Allt detta kombineras med Bulletproof webbserver konfiguration för din sinnesfrid.

>>> En förlängning, ändlösa möjligheter

Softphones för Windows och Mac och smartphone-klienter för iOS och Android fungerar sömlöst i samband med webbklienten för oslagbara anslutning och rörlighet. Användare kan ringa och ta emot samtal, se närvaron av kollegor, planera konferenser, delta i webben möten, överför samtal och mer allt från handflatan. Integration av PUSH-teknik innebär att du aldrig missar ett samtal när du sparar om batterianvändning.

>>> Alla dina Apps arbetar tillsammans

Integration med dina andra applikationer är enkelt; Anslut 3CX med populära CRM som Salesforce, Google Kontakter, Office 365 och mer. Medarbetare kan spara tid och öka produktiviteten genom att ringa popup-fönster, tidskrifter och mer genom att arbeta sömlöst över appar. Vad är mer, 3CX ClicktoCall Chrome-förlängningen tillåter användare att ringa nummer från alla webbplatser eller CRM-system genom att helt enkelt klicka på markerat telefonnummer.

>>> Minska kostnaderna, öka vinsterna

Spara på konton telefonräkningar och eliminera interoffice samtal avgifter genom att ansluta fjärrkontrollen grenar och tillåter fjärrarbetare att använda sin förlängning var de än befinner sig. Dessutom, som en mjukvaru-PBX kan du med 3CX installera telefonsystemet på din befintliga maskinvara, eliminerar kostnaden för dyra svart lådor och servrar. Dessutom är resekostnaderna nej längre ett problem Medarbetare kan höra ansikte mot ansikte webbkonferenser med ett enkelt klick än att delta i möten på plats.